Thomas van der Kuijl

Thomas van der Kuijl zorgt voor reclame met resultaat, zodat jouw organisatie maar één ding kan. Groeien.
Thomas-reclame-headerfoto-2
Waar design, strategie en technologie samenkomen, ontstaan oplossingen die voor impact zorgen. Thomas van der Kuijl is gedreven impact te realiseren, zodat je organisatie groeit.

Of dat nu gebeurt met een flyer passend bij je organisatie, een website of een goed uitgedachte strategie voor meer keiharde sales. Thomas van der Kuijl denkt graag met je mee.

Wie is Thomas van der Kuijl?

Wat Thomas van der Kuijl de persoon maakt tot wie die nu is

Thomas van der Kuijl is iemand die graag verder kijkt dan zijn neus lang is. Tijdens zijn MBO studie mediavormgeving kwam hij er dus al snel achter, dat die studie hem niet de volledige kennis gaf waar die naar op zoek was. Klanten willen niet alleen een flyer die mooi ontworpen is, maar de flyer moet ook echt iets opleveren. Voor meer diepgang volgde na het MBO dan ook de HBO CMD opleiding. De opleiding waar naast design, ook de vraag ‘waarom’ een media-uiting dat je maakt nou zo goed is, werd uitgelicht. Al die tijd heeft Thomas van der Kuijl ook freelance opdrachten opgepakt. Websites, flyers, logo’s en meer. Niets is te gek. Inmiddels naast de nodige jaartjes werkervaring bij diverse bureau’s, heeft Thomas genoeg ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd om jouw organisatie verder te helpen. Met groei. Door te richten op het behalen van meer naamsbekendheid, of op het stimuleren van meer verkoop.

Wat kenmerkt Thomas van der Kuijl?

Wat kenmerkt Thomas van der Kuijl als de geschikte partij voor je werk?

Thomas van der Kuijl is iemand die gedreven is om de gestelde doelen te behalen. Dit geldt voor doelen van zichzelf, maar nog meer voor de organisaties en bedrijven waar die werk voor verricht. Wil je onder het genot van een sterke bak Nespresso een potje sparren over wat je wilt en kunt bereiken met je merk of organisatie? Thomas gaat creatief te werk om een passende oplossing te vinden. Via de nodige inspiratie en bakken koffie is er altijd een oplossing die past. Heb je een aardig budget, dan kan Thomas van der Kuijl samen met een developer, copywriter en misschien ook wel een marketeer jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. En heb je iets minder budget? Dan is zijn doel om toch 200% te geven. Ook als dat betekent dat ie in de late uurtjes nog wat plaatjes recht moet Photoshoppen of net die ene webpagina pixel-perfect af moet maken.

Wat doet Thomas van der Kuijl?

Wat Thomas van der Kuijl kan doen om jouw bedrijf te laten groeien

Om je bedrijf te laten groeien heb je een aantal dingen nodig. Een goed product of dienst heb je waarschijnlijk al. Alleen je doelgroep weet misschien nog niet van het bestaan van je product/dienst af, of de concurrentie is moordend in je branche. In dat geval komt Thomas van der Kuijl goed van pas. Door je meer zichtbaar te maken, on- en offline, kunnen we naamsbekendheid vergroten, potentiële klanten overtuigen dat jouw aanbod het beste is of bepaalde processen tot aankoop verbeteren.

Wat zeggen anderen over Thomas van der Kuijl?

Eerdere klantervaringen van het samenwerken met Thomas

Maak vrijblijvend kennis

Ben je op zoek naar iemand die gedreven is om een goed resultaat voor je te behalen? Zoek dan niet verder! Thomas van der Kuijl gaat graag met je aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Toe aan een kop koffie en een goed gesprek? 👍

Offerte aanvragen of meer informatie?

  Benieuwd wat ik voor
  jou kan betekenen?
  Direct een offerte aanvragen
  VRAAG OFFERTE AAN
  NEEM CONTACT OP
  Offerte aanvragen
  Ik wil een offerte aanvragen voor
  Logo / huisstijl
  Briefpapier
  Social posts
  Visitekaartjes
  Flyer/folder
  Drukwerk
  Website
  Spandoeken
  Anders…
  VERDER
  Offerte aanvragen
  Licht je wens toe in enkele zinnen
  VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
  • Welke producten/diensten bied je aan?
  • Wat is je doelgroep?
  • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
   graag terug wilt zien?
  OFFERTE AANVRAGEN
  Offerte aanvragen
  Alleen nog je gegevens!


   Volledige naam *   Yes!
   Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.