Logo ontwerpen Breda

Voor onderscheidend en betaalbare logo ontwerpen in de regio Breda

Ik wil een logo Ik wil een logo

Logo_ontwerpen_Breda
Je wilt een uniek logo laten ontwerpen door iemand in de regio Breda. Ook de ‘Parel van het Zuiden’ of regio ‘076‘ genoemd. Even Googlen en… Maar wat kan je verwachten? Hoe weet je wie wat kan? Thomas helpt je graag verder met een logo die je bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt voor je doelgroep. Je wilt immers een uniek logo ontwerp, net zo herkenbaar als het Stedelijk Museum, de MEZZ of het NAC logo. Zo heb je een logo dat echt past bij jouw organisatie. Daarnaast wil jij gewoon door met je organisatie en een goed logo ontwerp is pas het begin. Thomas is de geschikte partij in omgeving Breda.

Logo laten maken in Breda

Logo ontwerpen nabij Breda en kom professioneel voor de dag

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je organisatie. Het is dan ook het startpunt van je gehele huisstijl. Ook wel het visitekaartje van de gehele organisatie genoemd. Vanuit je logo worden namelijk alle andere media-uitingen gevormd. Denk hierbij in de eerste plaats aan je website, maar ook aan flyers, visitekaartjes en folders. Maar ook is een goed logo ontwerp een solide basis voor je social media, autobelettering en gevelreclame.

Daarnaast is een logo bedoeld als herkenningspunt. Een uniek logo ontwerp dat zich onderscheidt van de concurrenten in Breda en omgeving is een pre. Wat de grote kerk voor Breda is, moet het logo voor je organisatie zijn. En hierbij hoeft het logo niet per definitie direct te vertellen wat je bedrijf of organisatie doet. Echter, als je logo je bedrijf in zekere zin weerspiegeld en goed blijft hangen bij de doelgroep, dan zet je jezelf al snel goed op de kaart in regio Breda. Kom professioneel voor de dag en laat je logo ontwerpen door een professional als Thomas in omgeving Breda.

Voordelen professioneel logo laten maken

Voordelen van inhuren logo ontwerper uit regio Breda

Je kunt proberen in de kosten te drukken voor het ontwerpen van je logo en zelf aan de slag gaan met gratis software programma’s als Wix en Vistaprint. Of je laat je logo maken door een professional in de regio van Breda. Software programma’s bieden een vrijwel gratis/goedkope oplossing, maar een goede designer heeft de kennis en ervaring om een logo te maken wat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Ook scheelt het je flink wat tijd. Daarnaast hoeft een grafisch ontwerper als Thomas niet alle programma’s eerst te leren en is hij getraind om mooi resultaat neer te zetten. Een professional uit regio Breda die even met je meekijkt en meedenkt, kan dan ook nét het verschil maken qua logo ontwerp. Zodat je een logo krijgt wat niet alleen uniek is, maar ook iets is waar je 100% tevreden mee kunt zijn.

Logo ontwerp in regio Breda voor professionele designs   Professionele designs

Logo ontwerp in regio Breda voor snelle levering   Snelle levering

Logo ontwerp in regio Breda voor betaalbaar resultaat   Betaalbare ontwerpen

Logo ontwerp in regio Breda voor maatwerk   Maatwerk creaties

Logo ontwerp stappen

Ontwerpproces tot een professioneel logo

Bij het maken van een logo sparren wij samen. Door middel van een telefoontje of een een-op-een gesprek worden je wensen in kaart gebracht. Je logo ontwerp moet namelijk wel aansluiten bij jou en daarnaast ook in balans zijn met de rest van je huisstijl, zoals bijvoorbeeld je website. Dat kan Thomas als geen ander. Thomas let goed op goed kleurgebruik (monitor/drukwerk), lettertypes, fotografie en vormen die bij jouw organisatie aansluiten. Meerdere logo-voorstellen worden gemaakt. Je wilt immers een logo dat perfect past. Vervolgens wordt een logo gekozen, indien nodig bijgewerkt en opgeleverd in diverse (vector) bestandsformaten.

Grondig vooronderzoek naar concurrentie doelgroep en branche
1. Grondig logo onderzoek

Tijdens een persoonlijk belletje of onder het genot van een heerlijke kop koffie worden je wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast is goed vooronderzoek ook niet onbelangrijk. De branche van je organisatie wordt dan ook goed onder de loep genomen. Dat vormt al met al een perfecte basis voor je logo design.

Passende logo-voorstellen op maat gemaakt voor de klant
2. Logo-voorstel maken

Met alle gegeven input kan vervolgens knallend van start worden gegaan met je logo ontwerp, daarom worden zo snel mogelijk alle logo-voorstellen gemaakt. In de eerste plaats wordt elk logo-voorstel wordt zo gemaakt, dat het tijdloze, unieke en vooral voor de doelgroep aansprekende designs zijn.

Definitief logo design voor het beste resultaat
3. Ontwerp definitief maken

Aan de hand van de gegeven logo-voorstellen geef jij je eerlijke en ongezouten mening. Je kiest een logo of elementen uit de logo’s, zodat we tot een uniek ontwerp toe kunnen werken die we beide ook echt top vinden en jouw organisatie op de kaart zullen zetten.

Logo aangeleverd in EPS PNG AI JPG voor drukwerk en web
4. Logo in juiste formaten leveren

Na verwerking van de feedback heb je een logo die je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken. Zowel op internet, als social media of in drukwerk. Tijd om de puntjes op de i te zetten en het logo bij je aan te leveren in diverse formaten, zoals .AI, .PDF, en .JPG. Zodat jij aan de slag kunt!

Logo ontwerp in regio Breda voor professionele designs   Professionele designs

Logo ontwerp in regio Breda voor snelle levering   Snelle levering

Logo ontwerp in regio Breda voor betaalbaar resultaat   Betaalbare ontwerpen

Logo ontwerp in regio Breda voor maatwerk   Maatwerk creaties

Reviews

Klanten aan het woord

Of je nu een logo of een gehele huisstijl wilt laten ontwerpen in de regio Breda. In de eerste plaats wil je een professioneel ontwerp. Kwaliteit is belangrijk. En wat is er betrouwbaarder dan het woord van mijn klanten, directe reviews vanuit Google.

Contact

Maak vrijblijvend kennis

Al met al. Wil jij aan de ene kant iemand die goed naar je luistert en aan de andere kant iemand die vervolgens je gedachtes ook goed door weet te vertalen? En denk jij er over na om je logo te laten ontwerpen door een designer in de regio Breda? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 👍

Ik wil een logo Ik wil een logo

Benieuwd wat ik voor
jou kan betekenen?
Direct een offerte aanvragen
VRAAG OFFERTE AAN
NEEM CONTACT OP
Offerte aanvragen
Ik wil een offerte aanvragen voor
Logo / huisstijl
Briefpapier
Social posts
Visitekaartjes
Flyer/folder
Drukwerk
Website
Spandoeken
Anders…
VERDER
Offerte aanvragen
Licht je wens toe in enkele zinnen
VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
 • Welke producten/diensten bied je aan?
 • Wat is je doelgroep?
 • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
  graag terug wilt zien?
OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen
Alleen nog je gegevens!


  Volledige naam *  Yes!
  Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.