Logo ontwerpen

Professioneel logo laten ontwerpen? Een logo laten maken door Thomas levert je een onderscheidend, creatief en professioneel logo ontwerp op.

Ik wil een logo Ik wil een logo

Logo-ontwerpen

Je wilt een uniek logo laten ontwerpen door iemand met kijk op kwaliteit. Ook wel iemand die een professioneel, creatief en uniek logo kan maken. Even Googlen en… Maar wat kan je verwachten? Hoe weet je wie wat kan? Thomas helpt je graag verder met een logo die je bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt voor je doelgroep. Je wilt immers een professioneel logo laten ontwerpen, net zo herkenbaar en professioneel logo ontwerp als bijvoorbeeld het ING, Unilever, Philips, Shell, Achmea of NS logo. Zo heb je een logo dat echt past bij jouw organisatie. Daarnaast wil jij gewoon door met je organisatie en een goed logo ontwerp is pas het begin. Thomas is de geschikte partij voor jou.

Logo laten ontwerpen

Logo laten maken en kom professioneel voor de dag

Een professioneel logo geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je organisatie. Het is dan ook het startpunt van je gehele huisstijl. Ook wel het visitekaartje van de gehele organisatie genoemd. Vanuit je logo worden namelijk alle andere media-uitingen gevormd. Denk hierbij in de eerste plaats aan je website, maar ook aan flyersvisitekaartjes en folders. Maar ook is een goed logo ontwerp een solide basis voor je social media, autobelettering en gevelreclame.

Daarnaast is een logo bedoeld als herkenningspunt. Een professioneel logo ontwerp dat zich onderscheidt van de concurrenten in je omgeving is een pre. Of je nu een kapper, bouwbedrijf of sportschool bent, een professioneel logo laten maken dat anders is dan de rest is gewoonweg belangrijk. En hierbij hoeft het logo niet per definitie direct te vertellen wat je bedrijf of organisatie doet. Echter, als het logo ontwerp je bedrijf in zekere zin weerspiegeld en goed blijft hangen bij de doelgroep, dan zet je jezelf al snel goed op de kaart. Kom professioneel voor de dag en laat je logo maken door een professional als Thomas.

Ik wil een logo Ik wil een logo

Voordelen professioneel logo laten maken

Voordelen van een professioneel logo

Je kunt proberen in de kosten te drukken voor het ontwerpen van je logo en zelf aan de slag gaan met gratis software programma’s als Wix en Vistaprint. Of je laat je logo maken door een professional. Software programma’s bieden een vrijwel gratis/goedkope oplossing, maar een goede designer heeft de kennis en ervaring om een logo te maken wat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Ook scheelt het je flink wat tijd. Daarnaast hoeft een grafisch ontwerper als Thomas niet alle programma’s eerst te leren en is hij getraind om mooi resultaat neer te zetten. Een professional die even met je meekijkt en meedenkt kan dan ook nét het verschil maken qua logo ontwerp. Zodat je een logo krijgt wat niet alleen uniek is, maar ook iets is waar je 100% tevreden mee kunt zijn.

Logo laten maken werkwijze

Ontwerpproces tot een professioneel logo

Bij het maken van een logo sparren wij samen. Je wensen worden in kaart gebracht en met mijn expertise zetten wij stappen richting een professioneel logo ontwerp. Je logo ontwerp moet namelijk wel aansluiten bij jou, wat je bedrijf moet uitstralen en in balans zijn met de rest van je huisstijl, oftewel kleurgebruik, lettertypes, fotografie en gebruikte vormen.

Grondig vooronderzoek naar concurrentie doelgroep en branche
1. Logo onderzoek

Tijdens een persoonlijk belletje of onder het genot van een heerlijke kop koffie worden je wensen en behoeften in kaart gebracht. In combinatie met goed vooronderzoek naar de branche van je organisatie vormt dat een perfecte basis voor je logo design.

Passende logo-voorstellen op maat gemaakt voor de klant
2. Ontwerpfase

Met alle gegeven input kan vervolgens knallend van start worden gegaan met je logo ontwerp. Je logo-voorstellen worden gemaakt en elk logo-voorstel wordt zo gemaakt, dat het tijdloze, unieke en vooral voor de doelgroep aansprekende designs zijn.

Definitief logo design voor het beste resultaat
3. Definitief ontwerp

Aan de hand van de gegeven logo-voorstellen geef jij je eerlijke en ongezouten mening. Je kiest een logo of elementen uit de logo’s, zodat we tot een uniek ontwerp toe kunnen werken die we beide ook echt top vinden en jouw organisatie op de kaart zullen zetten.

Logo aangeleverd in EPS PNG AI JPG voor drukwerk en web
4. Logo oplevering

Na verwerking van de feedback heb je een logo die je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken. Op internet, social media of in drukwerk. Tijd om de puntjes op de i te zetten en het logo bij je aan te leveren in alle benodigde formaten, zodat jij aan de slag kunt!

Meningen van klanten

Eerdere klanten aan het woord

Maak vrijblijvend kennis

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen met je logo. Denk jij er over na om je logo te laten ontwerpen door een grafisch bureau of ontwerper? Ben je benieuwd hoe ik je van dienst kan zijn met een nieuw logo en zelfs meer? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en laat mij je logo ontwerpen 👍

Offerte aanvragen of meer informatie?

  Benieuwd wat ik voor
  jou kan betekenen?
  Direct een offerte aanvragen
  VRAAG OFFERTE AAN
  NEEM CONTACT OP
  Offerte aanvragen
  Ik wil een offerte aanvragen voor
  Logo / huisstijl
  Briefpapier
  Social posts
  Visitekaartjes
  Flyer/folder
  Drukwerk
  Website
  Spandoeken
  Anders…
  VERDER
  Offerte aanvragen
  Licht je wens toe in enkele zinnen
  VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
  • Welke producten/diensten bied je aan?
  • Wat is je doelgroep?
  • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
   graag terug wilt zien?
  OFFERTE AANVRAGEN
  Offerte aanvragen
  Alleen nog je gegevens!


   Volledige naam *   Yes!
   Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.