Logo ontwerpen Antwerpen

Voor onderscheidend en betaalbare logo ontwerpen in de regio Antwerpen

Ik wil een logo Ik wil een logo

Je wilt een uniek logo laten ontwerpen door iemand in de regio Antwerpen. Ook de Scheldestad, Koekenstad of Sinjorenstad genoemd. Even Googlen en… Maar wat kan je verwachten? Hoe weet je wie wat kan? Thomas helpt je graag verder met een logo die je bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt voor je doelgroep. Je wilt immers een uniek logo ontwerp, net zo herkenbaar als het Antwerpen ZOO logo. Zo heb je een logo dat echt past bij jouw organisatie. Daarnaast wil jij gewoon door met je organisatie en een goed logo ontwerp is pas het begin. Thomas is de geschikte partij.

Logo laten maken in Antwerpen

Logo ontwerpen nabij Antwerpen en kom professioneel voor de dag

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je organisatie. Het is dan ook het startpunt van je gehele huisstijl. Ook wel het visitekaartje van de gehele organisatie genoemd. Vanuit je logo worden namelijk alle andere media-uitingen gevormd. Denk hierbij in de eerste plaats aan je website, maar ook aan flyers, visitekaartjes en folders. Maar ook is een goed logo ontwerp een solide basis voor je social media, autobelettering en gevelreclame.

Daarnaast is een logo bedoeld als herkenningspunt. Een uniek logo ontwerp dat zich onderscheidt van de concurrenten in de markt is een pre. Wat Antwerpse wantjes en handjes voor Antwerpen zijn, moet het logo voor je organisatie zijn. En hierbij hoeft het logo niet per definitie direct te vertellen wat je bedrijf of organisatie doet. Echter, als je logo je bedrijf in zekere zin weerspiegeld en goed blijft hangen bij de doelgroep, dan zet je jezelf al snel goed op de kaart. Kom professioneel voor de dag en laat je logo ontwerpen door een professional als Thomas in de regio Antwerpen.

Voordelen professioneel logo laten maken

Voordelen van inhuren logo ontwerper uit regio Antwerpen

Je kunt proberen in de kosten te drukken voor het ontwerpen van je logo en zelf aan de slag gaan met software programma’s als Jeta en Adobe Illustrator. Of je laat je logo maken door een professional in de regio van Antwerpen. Software programma’s bieden op het eerste gezicht een goedkope oplossing, maar een goede designer heeft de kennis en ervaring om een logo te maken wat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Ook scheelt het je flink wat tijd. Daarnaast hoeft een grafisch ontwerper als Thomas niet alle programma’s eerst te leren en is hij getraind om mooi resultaat neer te zetten. Een professional uit regio Antwerpen die even met je meekijkt en meedenkt, kan dan ook nét het verschil maken qua logo ontwerp. Zodat je een logo krijgt wat niet alleen uniek is, maar ook iets is waar je 100% tevreden mee kunt zijn.

Logo ontwerp in regio Antwerpen voor professionele designs   Professionele designs

Logo ontwerp in regio Antwerpen voor snelle levering   Snelle levering

Logo ontwerp in regio Antwerpen voor betaalbaar resultaat   Betaalbare ontwerpen

Logo ontwerp in regio Antwerpen voor maatwerk   Maatwerk creaties

Logo ontwerp stappen

Ontwerpproces tot een professioneel logo

Bij het maken van een logo sparren wij samen. Door middel van een telefoontje of een een-op-een gesprek worden je wensen in kaart gebracht. Je logo ontwerp moet namelijk wel aansluiten bij jou en daarnaast ook in balans zijn met de rest van je huisstijl, zoals bijvoorbeeld je website. Dat kan Thomas als geen ander. Thomas let goed op goed kleurgebruik, lettertypes, fotografie en vormen die bij jouw organisatie aansluiten. Meerdere logo-voorstellen worden gemaakt. Je wilt immers een logo dat perfect past. Vervolgens wordt een logo gekozen, indien nodig bijgewerkt en opgeleverd in diverse bestandsformaten.

Grondig vooronderzoek naar concurrentie doelgroep en branche
1. Grondig logo onderzoek

Tijdens een persoonlijk belletje of onder het genot van een heerlijke kop koffie worden je wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast is goed vooronderzoek ook niet onbelangrijk. De branche van je organisatie wordt dan ook goed onder de loep genomen. Dat vormt al met al een perfecte basis voor je logo design.

Passende logo-voorstellen op maat gemaakt voor de klant
2. Logo-voorstel maken

Met alle gegeven input kan vervolgens knallend van start worden gegaan met je logo ontwerp, daarom worden zo snel mogelijk alle logo-voorstellen gemaakt. In de eerste plaats wordt elk logo-voorstel wordt zo gemaakt, dat het tijdloze, unieke en vooral voor de doelgroep aansprekende designs zijn.

Definitief logo design voor het beste resultaat
3. Ontwerp definitief maken

Aan de hand van de gegeven logo-voorstellen geef jij je eerlijke en ongezouten mening. Je kiest een logo of elementen uit de logo’s, zodat we tot een uniek ontwerp toe kunnen werken die we beide ook echt top vinden en jouw organisatie op de kaart zullen zetten.

Logo aangeleverd in EPS PNG AI JPG voor drukwerk en web
4. Logo in juiste formaten leveren

Na verwerking van de feedback heb je een logo die je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken. Zowel op internet, als social media of in drukwerk. Tijd om de puntjes op de i te zetten en het logo bij je aan te leveren in alle benodigde formaten, zodat jij aan de slag kunt!

Logo ontwerp in regio Breda voor professionele designs   Professionele designs

Logo ontwerp in regio Breda voor snelle levering   Snelle levering

Logo ontwerp in regio Breda voor betaalbaar resultaat   Betaalbare ontwerpen

Logo ontwerp in regio Breda voor maatwerk   Maatwerk creaties

Reviews

Klanten aan het woord

Of je nu een logo of een gehele huisstijl wilt laten ontwerpen in de regio Antwerpen. In de eerste plaats wil je een professioneel ontwerp. Kwaliteit is belangrijk. En wat is er betrouwbaarder dan het woord van mijn klanten, directe reviews vanuit Google.

Contact

Maak vrijblijvend kennis

Al met al. Wil jij aan de ene kant iemand die goed naar je luistert en aan de andere kant iemand die vervolgens je gedachtes ook goed door weet te vertalen? En denk jij er over na om je logo te laten ontwerpen door een designer in de regio Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 👍

Offerte aanvragen voor een logo uit regio Antwerpen of meer informatie?

  Benieuwd wat ik voor
  jou kan betekenen?
  Direct een offerte aanvragen
  VRAAG OFFERTE AAN
  NEEM CONTACT OP
  Offerte aanvragen
  Ik wil een offerte aanvragen voor
  Logo / huisstijl
  Briefpapier
  Social posts
  Visitekaartjes
  Flyer/folder
  Drukwerk
  Website
  Spandoeken
  Anders…
  VERDER
  Offerte aanvragen
  Licht je wens toe in enkele zinnen
  VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
  • Welke producten/diensten bied je aan?
  • Wat is je doelgroep?
  • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
   graag terug wilt zien?
  OFFERTE AANVRAGEN
  Offerte aanvragen
  Alleen nog je gegevens!


   Volledige naam *   Yes!
   Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.