Flyer ontwerpen Antwerpen

Voor onderscheidend en betaalbare flyer ontwerpen in regio Antwerpen

Flyer ontwerpen Antwerpen

Flyer laten maken en je doelgroep bereiken

In Antwerpen, de diamantstad aan de Schelde, wil je dat jouw boodschap niet alleen opvalt, maar ook blijft hangen. Een flyer is hierbij je ideale bondgenoot. Of je nu de Antwerpenaren wilt enthousiasmeren voor een cultureel evenement, je zaak in de kijker wilt zetten of een exclusieve aanbieding wilt delen, een stijlvolle flyer spreekt boekdelen. Het gericht verspreiden van flyers in Antwerpen is niet alleen een tactische zet, maar ook een effectieve. Wat echter het meest weegt, is de authenticiteit, de toon en de kwaliteit van je uitstraling.

Flyer laten ontwerpen stappen

Stappen proces voor het laten ontwerpen van een flyer

Stap-1-flyer-ontwerp-onderzoek-thomas-van-der-kuijl-design

1. Aanleveren & overleg

Je levert de teksten, afbeeldingen en omschrijvingen per mail aan. Daarna sparren wij samen om een goed beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Met in ons achterhoofd het beoogde doel en de uitstraling.

Stap-2-flyer-ontwerp-maken-thomas-van-der-kuijl-design

2. Ontwerpfase

Na het aanleveren van de benodigde materialen en het samen sparren ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Binnen circa 2 weken ontvang je een professioneel en hoogwaardig ontwerp in je mail. 

Stap-3-flyer-ontwerp-definitief-maken-thomas-van-der-kuijl-design

3. Correcties & toevoegingen

Gedurende aanpassingsrondes kunnen eventuele correcties en toevoegingen worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine aanpassingen zijn, maar ook een compleet nieuw ontwerp is uiteraard mogelijk.

Stap-4-flyer-opleveren-thomas-van-der-kuijl-design

4. Flyer drukken & afleveren

Ben je tevreden en is de flyer klaar? Dan wordt het ontwerp gedrukt en indien gewenst aan jouw deur bezorgd.

Flyer laten maken en teksten schrijven

Flyer laten ontwerpen en professionele teksten laten schrijven

In het kosmopolitische Antwerpen wil je dat jouw flyer meer is dan een mededeling; het moet een kunstwerk zijn. Een verfijnd design, aangevuld met meeslepende teksten, zorgt voor een blijvende indruk. Het is van belang dat de woorden de lezer niet alleen informeren, maar ook verleiden en motiveren. Of het nu leidt tot een bezoek aan je boetiek in de Meir, een online aankoop of een persoonlijke ontmoeting. Daarom werk ik samen met de beste copywriters van de stad. Samen zorgen we voor een perfecte balans tussen esthetiek en boodschap, zodat jouw flyer in Antwerpen echt impact maakt.

Flyer laten maken en drukken

Flyer laten maken en vervolgens in hoge kwaliteit laten drukken

Onze samenwerking start met een gedetailleerde bespreking waarin we jouw visie, doelgroep en boodschap grondig verkennen. Zodra het ontwerp je goedkeuring draagt, richten we ons op het drukken in onberispelijke kwaliteit. Dit garandeert een snelle en feilloze levering in Antwerpen. Ik begeleid je ook in de keuze van het perfecte papier en de afwerking. Kies je voor het zachte mat MC papier of de glinsterende glans MC? En overweeg je een afwerking met UV lak of een luxueuze laminering? Mijn streven is om topkwaliteit, service en betrouwbaarheid te leveren, zodat jij je kunt focussen op jouw Antwerpse dromen.

Maak vrijblijvend kennis

Wil je graag een flyer laten ontwerpen in regio Antwerpen? Ik denk graag met je mee! Naast het maken van flyers ontwerp ik o.a. ook logo’s, visitekaartjes, folders en cadeaubonnen. Maak vrijblijvend kennis. Kop koffie drinken? 👍

Offerte aanvragen of meer informatie?

  Benieuwd wat ik voor
  jou kan betekenen?
  Direct een offerte aanvragen
  VRAAG OFFERTE AAN
  NEEM CONTACT OP
  Offerte aanvragen
  Ik wil een offerte aanvragen voor
  Logo / huisstijl
  Briefpapier
  Social posts
  Visitekaartjes
  Flyer/folder
  Drukwerk
  Website
  Spandoeken
  Anders…
  VERDER
  Offerte aanvragen
  Licht je wens toe in enkele zinnen
  VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
  • Welke producten/diensten bied je aan?
  • Wat is je doelgroep?
  • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
   graag terug wilt zien?
  OFFERTE AANVRAGEN
  Offerte aanvragen
  Alleen nog je gegevens!


   Volledige naam *   Yes!
   Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.