Logo ontwerpen Bergen op Zoom

Voor uniek, betaalbaar en moderne logo designs in Bergen op Zoom en omgeving ben je aan het juiste adres.

Ik wil een logo Ik wil een logo

Logo ontwerpen Bergen op Zoom
Je wilt een uniek logo laten ontwerpen door iemand in de regio Bergen op Zoom. Ook wel de plek van voetbalvereniging sv DOSKOBiercafé ’t Locomotiefke en de drie A’s. Even Googlen en… Maar wat kan je verwachten? Hoe weet je wie je logo ontwerp het beste door kan vertalen? Thomas helpt je graag verder met een logo die je bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt voor je doelgroep. Je wilt immers een uniek logo ontwerp, net zo herkenbaar als het Runnersworld, Action, of ANWB logo. Zo heb je een logo dat echt past bij jouw organisatie. Daarnaast wil jij gewoon door met je organisatie en een goed logo ontwerp is pas het begin. Thomas is de geschikte partij in omgeving Bergen op Zoom.

Ik wil een logo Ik wil een logo

Logo laten maken

Logo ontwerpen nabij Bergen op Zoom en kom professioneel voor de dag

Een goed logo ontwerp geeft bij potentiële klanten direct een eerste indruk van je organisatie. Het is ook wel het startpunt van je gehele huisstijl. Anders gezegd is je logo het visitekaartje van de gehele organisatie. Vanuit je logo worden namelijk alle andere media-uitingen gevormd. Alle uitingen liggen in zekere zin in het verlengde van je logo. Denk hierbij in de eerste plaats aan je website, maar ook aan flyers, visitekaartjes en folders.

Daarnaast is een logo bedoeld als herkenningspunt. Een uniek logo ontwerp dat zich onderscheidt van de concurrenten in Bergen op Zoom en omgeving is een pre. Wat de Groffenkoek voor Bergen op Zoom is, moet het logo voor je organisatie zijn. En hierbij hoeft het logo niet per definitie direct te vertellen wat je bedrijf of organisatie doet. Echter, als je logo je bedrijf in zekere zin weerspiegeld en goed blijft hangen bij de doelgroep, dan zet je jezelf al snel goed op de kaart in regio Bergen op Zoom.

Voordelen professioneel logo laten maken

Voordelen van inhuren logo ontwerper

Je kunt proberen in de kosten te drukken voor het ontwerpen van je logo en zelf aan de slag gaan met gratis software programma’s als Wix en Vistaprint. Of je laat je logo maken door een professional in de regio van Bergen op Zoom. Software programma’s bieden een vrijwel gratis/goedkope oplossing, maar een goede designer in de regio Bergen op Zoom heeft de kennis en ervaring om een logo te maken wat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Ook scheelt het je flink wat tijd. Een professioneel grafisch ontwerper hoeft niet alle programma’s eerst te leren en is getraind om mooi resultaat neer te zetten. Een professional uit regio Bergen op Zoom die even met je meekijkt en meedenkt, kan dan ook nét het verschil maken qua logo ontwerp. Zodat je een logo krijgt wat niet alleen uniek is, maar ook iets is waar je 100% tevreden mee kunt zijn.

Logo ontwerp stappen

Ontwerpproces tot een professioneel logo

Bij het maken van een logo sparren wij samen. Door middel van een telefoontje of een een-op-een gesprek worden je wensen in kaart gebracht. Je logo ontwerp moet namelijk wel aansluiten bij jou en daarnaast ook in balans zijn met de rest van je huisstijl, zoals bijvoorbeeld je website. Dat kan Thomas als geen ander. Thomas let goed op goed kleurgebruik (monitor/drukwerk), lettertypes, fotografie en vormen die bij jouw organisatie aansluiten. Meerdere logo-voorstellen worden gemaakt. Je wilt immers een logo dat perfect past. Vervolgens wordt een logo gekozen, indien nodig bijgewerkt en opgeleverd in diverse (vector) bestandsformaten.

Stap-1-logo-ontwerp-onderzoek

1. Grondig logo onderzoek

Tijdens een persoonlijk belletje of onder het genot van een heerlijke kop koffie worden je wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast is goed vooronderzoek ook niet onbelangrijk. De branche van je organisatie wordt dan ook goed onder de loep genomen. Dat vormt al met al een perfecte basis voor je logo design.

Stap-2-logo-ontwerp-maken

2. Logo-voorstel maken

Met alle gegeven input kan vervolgens knallend van start worden gegaan met je logo ontwerp, daarom worden zo snel mogelijk alle logo-voorstellen gemaakt. In de eerste plaats wordt elk logo-voorstel wordt zo gemaakt, dat het tijdloze, unieke en vooral voor de doelgroep aansprekende designs zijn.

Stap-3-logo-ontwerp-definitief-maken

3. Ontwerp definitief maken

Aan de hand van de gegeven logo-voorstellen geef jij je eerlijke en ongezouten mening. Je kiest een logo of elementen uit de logo’s, zodat we tot een uniek ontwerp toe kunnen werken die we beide ook echt top vinden en jouw organisatie op de kaart zullen zetten.

Stap-4-logo-opleveren

4. Logo in juiste formaten leveren

Na verwerking van de feedback heb je een logo die je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken. Zowel op internet, als social media of in drukwerk. Tijd om de puntjes op de i te zetten en het logo bij je aan te leveren in diverse formaten, zoals .AI, .PDF, en .JPG. Zodat jij aan de slag kunt!

Ik wil een logo Ik wil een logo

Meningen van klanten

Eerdere klanten aan het woord

Maak vrijblijvend kennis

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Denk jij er over na om je logo te laten ontwerpen door een grafisch bureau of ontwerper in de regio Bergen op Zoom? Ben je benieuwd hoe ik je van dienst kan zijn met een nieuw logo en zelfs meer? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 👍

Offerte aanvragen of meer informatie?

  Benieuwd wat ik voor
  jou kan betekenen?
  Direct een offerte aanvragen
  VRAAG OFFERTE AAN
  NEEM CONTACT OP
  Offerte aanvragen
  Ik wil een offerte aanvragen voor
  Logo / huisstijl
  Briefpapier
  Social posts
  Visitekaartjes
  Flyer/folder
  Drukwerk
  Website
  Spandoeken
  Anders…
  VERDER
  Offerte aanvragen
  Licht je wens toe in enkele zinnen
  VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
  • Welke producten/diensten bied je aan?
  • Wat is je doelgroep?
  • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
   graag terug wilt zien?
  OFFERTE AANVRAGEN
  Offerte aanvragen
  Alleen nog je gegevens!


   Volledige naam *   Yes!
   Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.