Website laten maken door het juiste reclamebureau

Thomas van der Kuijl website laten maken webdesign

Je bent op zoek naar een goed webdesign bureau voor het uitvoeren van je website.

Er zijn in Nederland minimaal honderd bureaus en tal van eenpitters te vinden die een website voor je kunnen maken. Allemaal zouden ze goed moeten zijn, maar welk bureau past bij de wensen en doelen voor jouw ideale website?
Budget

Voorafgaand aan je zoektocht naar een geschikt bureau voor je website heb je misschien al een bepaald budget in je hoofd. Het is goed om een budget voor ogen te hebben, maar pin je niet te veel vast op de prijzen die de diverse webdesignbureaus roepen, gewoonweg omdat de ene website lang de ander niet is. Complexere websites die tevens goed zijn ontworpen kosten altijd meer dan een simpelere website.

Je kunt in zee gaan met een klein zelfstandige websitebouwer voor circa € 1.000 en denken dat je een goede koop hebt gedaan of misschien wel € 20.000 uitgeven voor je website. Belangrijk bij het maken van deze keuze is welk doel je wilt bereiken met je website. Want wat is er meer vervelend dan geld uitgeven, maar niet hetgeen ermee bereiken dat je voor ogen had?

Wat jij wilt bereiken met je site is een van de belangrijkste dingen die je moet weten. Hiernaast een aantal mogelijke doelen.

Kennis & ervaring

Dan komen we bij het volgende punt. Het hebben van de juiste kennis en ervaring. Als je je doel hebt bepaalt, wil je een bureau die de juiste expertise heeft om dat doel te kunnen bereiken. Ook wil je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Elk doel vraagt in meerdere of mindere mate een bepaalde expertise van een bureau. Waarbij met het puur informeren van klantbezoekers misschien minder expertise nodig is,

zal het versterken van je imago vragen om een webdesignbureau met meer kennis en ervaring in huis. Ondanks dat elk bureau zal claimen dat ze voor jou de beste website kunnen realiseren, is het altijd goed om op de man af te vragen hoe zij jouw doel dan gaan bereiken. Welke middelen hebben zij in huis die jou verder gaan helpen?

De klik

Tot slot. Als je weet wat je doel is van je site en enkele partijen hebt gekozen, dan zou het fijn zijn als er ook een goede klik is met die partij. Een assertieve partij die

van aanpakken weet, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Een partij die het ook aangeeft als bepaalde keuzes misschien iets minder geschikt zijn.

Ben jij nog op zoek naar een geschikt webdesign bureau? Ik help je graag met het vinden van de juiste partij binnen mijn eigen netwerk 👍

Start een gesprek Start een gesprek

Benieuwd wat ik voor
jou kan betekenen?
Direct een offerte aanvragen
VRAAG OFFERTE AAN
NEEM CONTACT OP
Offerte aanvragen
Ik wil een offerte aanvragen voor
Logo / huisstijl
Briefpapier
Social posts
Visitekaartjes
Flyer/folder
Drukwerk
Website
Spandoeken
Anders…
VERDER
Offerte aanvragen
Licht je wens toe in enkele zinnen
VOORBEELDEN VOOR JE OMSCHRIJVING
 • Welke producten/diensten bied je aan?
 • Wat is je doelgroep?
 • Zijn er kleuren, vormen of typografie die je
  graag terug wilt zien?
OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen
Alleen nog je gegevens!


  Volledige naam *  Yes!
  Offerte aanvraag gelukt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.